Online spil til tegneserie fans

Tegneserier er ofte meget mere end tegneserier. En tegneserie er for alvor blevet populær, når figurerne fra bogen optræder på mange andre platforme i form af merchandise, film, TV-serier og spil. I denne artikel kaster vi blikket på sidstnævnte og fortæller om hvilke online spil tegneserie fans som dig kan blive underholdt med.  

Tegneserie bingo

Hvis du elsker online bingo spil, vil du sikkert også blive vild med tegneserie bingo. På nettet kan du finde mange forskellige bingoplader med tegneserie tema i stedet for de typiske tal, som vi kender fra bingo eller banko (alt efter hvad du foretrækker at kalde det). I tegneserie bingo vil din plade være fyldt op med forskellige tekster forbundet med tegneserieverden. Det vil sige at du skal håbe på at de ting bliver nævnt, så du enten får en række, to rækker eller hele pladen og dermed kan råbe bingo.  

Spilleautomater

Der findes et hav online enarmede tyveknægte, som er inspirerede af tegneserier. Du kan blandt prøve Judge Dredd, som er inspireret af den britiske tegneseriefigur af samme navn. Det er spiludvikleren NextGen, der står bag det online slot, som blandt andet byder på en SuperBet funktion hvor wild symboler kan lande på alle hjulene og det kan udløse ekstra høje gevinster, hvis du er heldig. Judge Dredd er blot et eksempel på de utallige online enarmede tyveknægte, som er inspireret af tegneserier.

Online tegneserie spil

Der findes naturligvis meget mere end pengespil, når det kommer til online spil til tegneserie fans. Du kan også søge på tegneserie spil online hos populære søgemaskiner for at finde frem til en masse forskellige computerspil fra Boomerang, Cartoon Network, Disney blandt mange andre.   

Du kan finde tegneserie inspirerede spil til computeren, men du kan også downloade online spil til tegneserie fans til din spillekonsol. DC Universe af Sony Online Entertainment LLC er et gratis spil, som fokuserer på DC Comics. Her kan du skabe din egen helt eller skurk og kaste dig ud i kampe mod legendariske personligheder som fx Jokeren, Superman, Lex Luthor, Batman og mange andre.

Tegneserie spil til mobilen

De fleste af os bruger efterhånden mobilen mest, når det kommer til vores online forbrug og derfor er det også relevant at kigge på populære applikationer til smartphones.

Her finder vi blandt andet MARVEL Contest of Champions af Kabam hvor dine ynglings Marvin superhelte og skurke kan komme i kamp mod hinanden.

Her kan du blandt andet skabe dit ultimative hold af mestre (champions) ved at vælge blandt fx Hulken, Wolverine, Storm, Spider-Man, Deadpool, Iron Man og mange andre. Spillet går ud på at du skal samle superhelte og skurke og gå op i niveau og herefter administrere dine hold og du kan endda spille sammen med vennerne i MARVEL Contest of Champions.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *